multivitamin

Hye mommy,nak tanya ada tak sesiapa yg pernah bagi baby dia minum multivitamin ni..ok x...anak saya dh masok 5bulan 5kg kurang berat badan..so nk try..ada x yg pernah try

multivitamin
14 Balas

Saya bagi anak saya minum vitamin ni since first day dia lahir sampai skrg, sebab anak masuk icu after delivery. So far okay alhamdulillah, berat anak pun boleh tahan jugak naik dia, kena seiring dgn menyusu.

4y ago

Anak baru masuk 3 bulan 9 hari, harini alhamdulillah timbang kat klinik dia dah 6.3kg. Sebab masa lahir dia 2.6kg je, maybe tu yg doctor prescribe vitamin ni kot. Boleh try, inshaAllah selera anak naik ☺️