Multivitamin utk bayi 1thn 2bln

doktor KK suruh beli multivitamin utk baby. sya dh try tnya farmasi, dia bg jenama kiddo baby jadi cirit birit.. ada cdgn jenama multivitamin yg lain? #firstmom #ingintahu #firstbaby

7 Balas

klau bby kurg Bert bdn ksi appeton lysine..nti Ada selera mkn..Lau multivitamin ukt cegah dri demm or selsema ksi Scott emulation pn bole..ank sy mnum Scott alhamdulillah jarang sakit or demm ape lgi selsema..klau multivitamin lain² sy xpernh ksi..dri ank sy yg 1st smpai skrg mmg Dua bnda tu je sy beri..sy xpernh ksi jnma lain.. alhamdulillah ketiga ank sy jrg dapt sakit demm Dan sbgai Nye..

1y ago

Sis. Nak tanya. Sis bagi scott tu start umur berapa dan consult doktor dulu tak?

saya beli multivitamin uphavit, memang serasi ngn ank saya, ngm 3botol habis anak saya terus ade selera makan.. saya beli kat klinik swasta sis

boleh cuba ini ya sis... pakar hospital suggest ini... utk naik kan berat badan... anak sy prem..makan ubat mcm2 juga... cuba lah :)

Tak pasti mommy. Sebab setahu saya kalau multivitamin kena start 2 tahun keatas. Better consult dengan doktor lain

multivitamin utk apa ya? adakah baby kurang berat?

Sy biasa guna appeton... X pernah jenis lain..

appeton atau amway