Multivitamin seven seas...

ad x dlm ni yg bgi multivitamin ni kt ank... baby dy 4 bulan kerap sñgt berkahak smpai block hidung

Multivitamin seven seas...
2 Balas

Anak sy umur 3mo. Lastime checkup dgn paed pon dia ade bg multivitamin jenis drop utk baby sbb anak sy da stat selesema since hantar ke taska. Tp sy belum try lg.

maaf xpernah bg..supplement2 mcmni usually ats 2 tahun baru blh bg. bby bawah 6 bulan klu ada mslh kesihatan yg berterusan bawa ke emergency terus.