jahitan episotomi tak kemas dan sempit hampir tertutup ?

Hye mommy2 semua...malu sebenarnya nak cerita ni..nak tanya LA sikit kalau ada mommy YG berpengalaman seperti saya.. sayap sudah bersalin 2bulan yg lepas..baru habis nifas dan belum bersama suami lagi.. sebelum ni saya tak tahu yg lubang faraj tu lagi kecik dan rasa tegang bahagian jahitan..saya rasa macam tak rata jahitannya..ngilu2 tu ada lagi..time habis nifas saya nak cuci dalam faraj sekitar dalam tu..tapi nak masukkan jadi tak lepas..takut saya..ada sapa boleh bantu saya..aduu dia macam..jahit tu nak sampai ke atas..hampir tertutup lubang?

1 Balas

. Abis pantang awak dh check pap smear ke ? Suruh dokter tengok camne . Bende ni xbole segan . Kalau sakit semacam gtau la dokter

5y ago

Terima kasih sis..nAnti saya tanya doktor 😊