Bantu bagi pandangan mummy2

Saya dan suami selalu nak bersama . Tapi kami perasan especially suami ada cakap . Lubang faraj saya dah longgar sejak2 preggy ni . Saya pun perasan hal tu . Btw saya baru 13w . Jadi bila bersama macam kurang best dan longgar . Rasa macam sedih pula bila benda tu tak best. Ada tak tips untuk ketatkan atau apa2 yang selamat time mengandung ni ? #ingintahu

1 Balas

dh nama pun preggy. then apa yg suami nk expect? nk ketat mcm belum pregnant? semua perubahan tu sbb hormon. suami ni pun , u dh buat wife pregnant, jaga sikit mulut tu.