SESAK NAFAS??

Hye mommy2 ada tak sama mcm kes sy ni??? Dah 3x bila sy terjaga dari tidur kn sy rasa mcm sesak nafas.. N skrg sy selalu lewat tidur.... Skrg masuk 34weeks 2day baby twins mcda

1 Balas

Tu normal sis..sbb kita share oksigen yg sm dgn bby..kekdg rs nafas tu pendek je... Makin naik bulan kita peknen lg terasa..klu ada asma lg slalu rs sesak nafas... Kalau sis rs mkin berat nafasnya.. bgtau pada doc ms sis chckup ya... Dan posisi tdo pn kena btl supaya blh reduce rs sesak nafas