Hye mommy semua... time pregnant boleh kan klu nk mkn mee..ada yg ckp mee niy angin.. tringin plak nk mkn mee hailam.. huhu

22 Balas

Sy preggy ni kurg mkn nasi. Selera 70% pada mee mcm makaroni mihun mee besar sahaja😂

5y ago

Pk psl nasi , lauk ikan ayam smua tu rasa mcm nk muntah😂 mkn asam pedas pun muntah tk igt dunia. Fav skrg mmg mee2 je atau makanan yg simple2 as long as bukan nasi. Tp tula susu n acid folic x tinggal sbb dah x mkn nasi sgt😂