Boleh la mummy pregnant usia kandungan 17 weeks mkn mee samyang? Tapi x letak byk la yg pedas tu 😆

Mengidam sgt nk mkn mee merah² ala² korea 😆

4 Balas

Sy 20weeks , bru mlm semalam mkn samyang dgn husbnd. Yg warna hitam tu, 2 bungkus share, tpi pes dia letak 1 je. Pgi ni membuang lancar 😂😂😂

2y ago

Awalnya hsbnd xbgi mkn samyang, sy pujuk la sbb ngidam teruks,dia pun mengalah 😂 Sy dh 3 hari x mmbuang, so smlm pi makan fuhh pgi ni before checkup kk laju je mmbuang😅

sy dari mula pregnant.. mkn samyang & maggi ghost paper.. asal kita tau batas.. sbb kita mgndung 😊

blh.. mkn ckit² je

Mkn jk sis😆😆