Normal tak 20w macam tu.?

Hye mommy, nak tanya normal tak 20w6d baby mengeras.? Kadang perut sampai senget ke tepi, tu mengeras ke.? Sorry first time mommy tak tahu mengeras macam mana, then persoalan normal ke.? Sebab baca kat google tak elok, tanda awal contraction or baby pramatang, takut sangat rasa. Boleh bantu tak mommy yang berpengalaman. Tq in advance ye ❤️

5 Balas

Normal.. Braxton hicks... Mungkin mommy ble search artikel dlm TAP tntg braxton hicks. Moga semua baik2 je mommy.. Take care

sis x rse lagi ke pgrakn bby?bby fist ek?sis rse smpai sget2 prut tu bby gerak tu sis..lau mgeras lain sis

3y ago

haah first baby, dah rasa dah pergerakan dia, owh mengeras lain eah, kalau mengeras macam mana ye.? Boleh gambarkn tak.?

yg nie sis sy bg cnth..yg sis mtk sy jelas kn td😅

3y ago

😊😊

normal je

normal