RASA MACAM DENYUT KAT BAWAH PUSAT DAN PINGGANG BELAH KIRI TU CONTRACTION KE?

Hai.. Saya first mom dah 37 weeks. Kadang ada rasa macam nyut nyut gituu tapi tak lama.. Tu tanda contraction ke tak ye? Perut pun nak kata mengeras tapi tak mengeras sangat. Confius lah#pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Biasa denyut tu baby sedu. Contraction tu rasa mcm period pain yg lagi sakit. Mencucuk2 perut & pinggang pun mcm nk tercabut