Baby first

Hi, mommies semua. Nak tanya normal tak kalau baby mengeras takdak lah kerap sangat dalam 1/2 kali macam tu. Macam setiap kali kita duduk lama sgt dan baring terlentang . Normal tak yea mommy semua. Maaf lah baby first. Tq

1 Balas

Normal tu sis. Makin besar kandungan lagi la baby kat dlm perut berenang dan mengeras. Sampaikan nanti sis pun terkejut bila baby tiba2 bergerak kuat

5y ago

Owhh yaka. Tulahh takut jgak sbb tk pernah alami kan ni pertama kali rasa takut jgakk. Hehehe tq sis sbb bgitahu.