Xboleh jalan

Hye mommy ada alami masalah mcm sy x?sblm nie mmg kerap rasa sakit bhagian pinggul and pelvic gtu..sampai la pg smlm lepas mandi nak gerak xboleh kaki sblh kiri..xboleh ada pressure langsung..nak jalan pom susah..doctor ckp kes mcm nie biasanye berlaku pada akhir kehamilan tp sy kne pada 28w..so wat ms skrg sy diberi mc seminggu..if xok kne rujuk pada ortho..ada x sapa2 pernah alami please share...

1 Balas

Sama la sis. Sakit tulang pelvic. 33w skrg. Nak berdiri mcm nak nangis. Pakai spender pun terasa sgt sakit😌😌😌

5y ago

Sama nak pakai spender pom susah..sarung kaki sebelah lg sebelah da give up..doc ckp apa?