rutin nak mudah tido

Hye mommiess, . Nk tnya, apa rutin korg nk senang tdo ? Sy ssah nk tdo,,mcm2 posisi da,, 360° pusing sna pusing sini..? any rutin korg buat x?? . Mnataw sy bole try rutin korg n fast sleep...hihihi

2 Balas

sye pn mngiring ,selesa mngiring ke kiri ,celah kang2 kepit bantal. baru bleh tydo. smpai dh bsalin pun tydo mcm tu jgk. tydo kepit anak plk. 🤣

sy msa perut dh besar. bila tdo, akn mngiring, perut tu akan lapik bantal lambut, msa tu rs nyaman je tdoo