Selama Sy Hamil takda problem, sebab rutin minum susu Anmum, Sy Suka perisa COKLAT

Sy dari awal pregnant rutin minum susu Anmum ni.. sangat membantu melengkapi vitamin2 nutrisi2 Selama kehamilan. Kadang Sy bancuh susu Anmum ni dgn Oats untuk breakfast 😋 sedaaap.. boleh try

4 Balas

Sy bru start minum anmum kandungan dah 6 bln skg sbb badan rasa letih sblm ni amalkan mamariam je sbb x brpe minat susu 😅

2y ago

Semangaaaat 💪Semoga Mommy & Baby dlm perut Sihat Selalu sis..💕 Anmum ni takda bau2 mcam susu biase.. orng yg tak biase minum susu pon boleh minum.. sedaap je kan😋

saya 34 weeks baru consume sbb nak naikkan berat baby 🥰

2y ago

ya betul sis.. boleh sangat2 tu💪 Semangat.. Sihat Selalu Mommy & Baby dlm kandungan ye 💕

Good info😀👍🏻

setuju