Barang baby murah

Hye mommies,ade tak yg tau dekat mne kedai yg jual brg ii baby murah ii area shah alam/selangor..sbb klau boleh nk berjimat skit xnk la terlebih bajet kan...klau ade share la tau. Thanks❤️#firstmom

20 Balas

bru ni saja tringin pi kedai baby, rasa 4thun lepas murah kat situ haha tu yg cuba pi, msuk² tgok bju lubang² masyaAllahhh hrga dya , spasang dh rm17-18.90 😂, yg cotton biasa dh rm21-22 kering pokett, 😅saya ambik 2psng bju lubang, btol susu ngn ubat gigi ank slung🤭 lepas ni mmg beli kat shopee jaa snang