Barang baby murah

Hye mommies,ade tak yg tau dekat mne kedai yg jual brg ii baby murah ii area shah alam/selangor..sbb klau boleh nk berjimat skit xnk la terlebih bajet kan...klau ade share la tau. Thanks❤️#firstmom

20 Balas

saya dh survey mmg shopee sgt membantu👍😅 fokus beli brg 3bln pertama dulu.. anak dh lahir boleh beli lg yg rase perlu.. Bab baju, barut, bedung tk yah bnyk2 sbb pakai sekejap je tp klau nak yg quality helok cari yg ade brand 😊