Nmpak kantung je

Hye mommies2 kantung je nmpak bby xnmpak lg docter suruh dtg lg 2 minggu Ada ke mommies sama mcm sy ? Comment please risau sngat2

Nmpak kantung je
20 Balas

Hi, sebelum ni saya pernah gak terjadi macm tu try scan tapi waktu tu kandungan 5 minggu, then docktor kasi appointment lagi pada minggu ke 10,alhamdulillah dikurniakan kembar under satu kantung, rasa terkejut gak pada waktu tu bila tahu hamil kembar dan tak expect banyak sbb scan hanya untuk kepastian ada baby, tapi allah maha berkuasa dikurniakan 2 sekali, gembira sangat