Hye nak tnya. Normal tak 10w nmpak kantung tp tk nampak janin lg ? Kantung getting bigger drpd 6w

2 Balas

Mungkin persenyawaan lambat. Saya pergi scan waktu 10w1d tapi scan dekat dr baru 9w3d. Asalkan ada perubahan setiap minggu tu rasanya tak ada masalah. Nanti awak cuba scan lagi

mungkin persenyawaan lambat. ada tanya doktor saiz kandungan masa scan tu dah berapa week ? macam saya 8w dulu, doktor scan dari saiz baru 7w1d

2y ago

Saya ikut tarikh period 9week.. Bila scan detect size 6week nampak kantung saja.. Agal risau beza 3minggu