Nmpak kantung je

Hye mommies2 kantung je nmpak bby xnmpak lg docter suruh dtg lg 2 minggu Ada ke mommies sama mcm sy ? Comment please risau sngat2

Nmpak kantung je
20 Balas

Jgn terlmpau risau fikir baik baik inshallah sya rsa awk awal lg sya ritu pn scan terlmpau awal yelah mennti anak ke tifa lmbt nk dpt sonok scan awal mse tu 6 weeks mmng tk nmpk masih pembuahan jgn risau nnti dh 9 or 10 minggu blh scan inshallah dh nmpk smua amin sya doakn ye skng sya dh 11 weeks scan 9 weeks dh nmpk

2y ago

awk pregnan 11week mcm mne smua ok dh scan lgi ke bentuk dia mcm mne..pastu pregnant 11week ape yg awk rse..mybe lau perut blom rase sbb bby maih kcik kn blom dpt rase tendng2 lgi