Brg Keperluan

Hye mommies, saya nk tnye dan nk mntk tlg boleh tk listkn brg yg perlu dibeli atau kepentingan yg perlu dibawa ke hospital . Saya tkthu nk beli brg bermula dri mn dn tkthu nk pack brg ape. Walaupun second baby sbb dlu ank first semua family yg uruskn hmm

1 Balas

Pampers, baju, wet tissue, pump susu, sarungkaki baby n tangan, napkin, kain selimut baby. Buku pink, ic ibu, tuala ibu, berus gg, pencuci muka. Baju, kain spare ibu

4y ago

😊😊😊