Upt faint line 2 hari before due period

Hye mommies... saya nak tanya kalau tande faint line mcm ni positif ke tidak ye ... ke evap line... anak 1 st and 2 nd cek lpas due period ni before kan tu yg confius... bile cek 5 minit kebawah dye muncul samar2 sgt... dah lme muncul mcm gmbar ni....saya test dari 2/10 dan 3/10.... esok due period... tq mommies

Upt faint line  2 hari before due period
1 Balas

inn shaa allah +ve. sy 2nd baby check 5hari sebelom delay period. simptom yg boleh sy check upt sbb susu bdn sy drop teruk.

7mo ago

sama2 awak😊. nant dh delay confirmkan lagi sekali yea