Confius vs nervous

Ada 2 line bila buat upt... Tp 1 line tu faint... 1 week before test upt very2 faint... Dlm gambar pun x nampak... Tapi kali ni ada nampak dalam gambar...hope kawan2 ada experience yang boleh dikongsikan... #ttc9years

Confius vs nervous
11 Balas

Mula2 saya pun mcm ni, first day sepatutnya period. Pastu everyday saya test pagi2, line makin gelap.. alhamdulillah baby dalam perut dah 12weeks. So saya rasa ada baby tu 😍#ttcian

1y ago

kalau macamni maksudnya pregnant tak. saya period harini patutnya

Nanti cek lagi. Kalau double line jelas maksudnya ada tu ☺️ mungkin baby masih kecik jd line tu pudar ☺️

Sy pon mcmni jgk awal2 , sy check hari2 makin lama makin terang smpai delay period terang sangat warna dia

Saya pun macam ni pada awalnyaa. Check 2minggu lepas line makin nampak jelas. InshaAllah ada tuuu 😊

inshaAllah ada rzki,cyba cek smggu lg guna prgnnt test yg jenis kit pula lbih snng nmpk line

inshaAllah ada, saya masa awal mcm tu jgk. Lagi seminggu lepastu check balik dh makin terang

InsyaALLaH mg ad rzki sis.. Doakan mg ad rezeki zuriat buat sy.. Aamiin

Inshaa Allah ada ni. Nanti awk repeat lagi lepas seminggu..

check lagi seminggu insyallah makin terang

mcm saya, husband ajak check klinik terus