Suntikan kancing gigi

Hye mommies, saya dah buat inject kancing gigi yg pertama, yg kedua belum lagi. Inject yg kedua ni lagi sakit dari yg pertama atau sama je ye?

57 Balas

klau sy,mmg xsakit lgsg nk banding dgn yg first..hehe yg first tu bengkak,demam,lenguh tgn,smggu jugak la..inject kali kedua ni,rilek je,tak bengkak tak sakit pon..hee

4y ago

tp sy rasa,maybe bergantung kpd nurse dan cara dia inject tu..sbb yg inject sy bkn nurse yg sama..