Suntikan kancing gigi

Hye mommies, saya dah buat inject kancing gigi yg pertama, yg kedua belum lagi. Inject yg kedua ni lagi sakit dari yg pertama atau sama je ye?

57 Balas

Sy kena inject yg pertama tu sakit sgt2. Sy tataw lah kalau nurse tu kasar atau pon mmg akan rasa sakit mcm tu smpaikn tgn sy bengkak n lebam. Kali kedua inject, sy tak rasa pape. Nurse tu ckp ok dah setel. Sy tekejut. Sy tanya dah inject ke. Dia ckp dah . Haha. So tataw lah nak ckp mmg inject kancing gigi ni sakit ke tak. Atau pon bole buat lenguh tgn. Sbb sy mmg tak rasa lenguh2. Mgkin antibody masing2.