alahan + morning sickness sampai malam😣

Hi mommies , ada tak yang berpengalaman morning sickness yang teruk + alahan ubat + alahan minum bersusu ? macam mana ya mommies control 😣 saya nak masuk 9weeks , selama 9weeks tak larat bngun , badan keletihan sangat + sakit perut sakit segala la, kurang makan , mual2 setiap kali mkn ubat kk (zypercon) comfirm (muntah.sakit perut.sakitpinggang) , anyone can help me , im really sick , kadang2 rasa macam tak mampu😭😭😭😭😭😭

1 Balas

sama ngn sy sis, sy makan buah jambu batu. bnyakkan minum air kosong yg sejuk. pastu sy minum milo tin. sbb ade gula n susu. bole la hilangkan sakit perut. loya pon bole la kurang sikit. pastu, kk ad bagi sy ubat tahan muntah sehari sebijik. sbb sy mase buka buku pink mmg langsung x bole mkn, minum pon xbol. teruk sangt. doc bagi ubat tahan muntah baru sy bole mkn sikit²