Perancangan Keluarga Bahagia

Hye mommies. Saja nak tanya, untuk persediaan selepas bersalin anak pertama nanti. Macam mana mommy dan suami merancang kehamilan? Rancang sendiri atau bantuan doktor? Anak memang anugerah dari Allah dan disertakan rezeki dengannya. Tapi janganlah sampai terabai. Setuju? Share lah macam mana mommy rancang. Tq?

2 Balas

Setuju. Sy guna depo.. boleh tgok kt profile-posts sy.. bawah skli.. sy ad share pengalaman.. klau sudi bca boleh singgah 😊

4y ago

Oh ok nanti sy tgk profile awk, tq 😊