Perancangan keluarga

Hai, ada tak mommy yang merancang sendiri? Macam mana ea mommy merancang? And hari keberapa da start bersama? Btw saya czer, perlu ke saya ambil kaedah perancang?

1 Balas

ambil la perancang klu period tak teratur, xfamiliar kira hari subur, tak check opk, husband xnk pkai protection dgn alasan mcm2. protect urself dulu...sbb once u pregnant, u yg exhausted, yg menanggung sakit tmpt czer is u, bukan husband u.