Slalu kne kutuk sbb breast kecik

Hye mommies...just nk tnye breast kecik xde mslh time nk bf nnty kan? Sbb i slalu kne kutuk dgn makcik ii i diorg kata breast kecik nnty susu xde la ape la siap suh crik ibu susuan je untuk ank i nnty..sedih jgk dgr...bknnye i mintk ann tpi diorg x abis ii nk kutuk i slh ke breast kecik akn effect pape ke?

2 Balas

Time mengandung mmg mudah terasa, bukan dengan org luar je, dengan suami sendiri, family.. Masa buka buku misi sy bagitau awal² lagi, jangan dengar ckp org perut nampak kecik ke apa, asalkan awak sihat, baby awak sihat Lepas misi pesan, sy memang xheran org cakap apa.. Awak pun jangan lah risau sangat. Xde kaitan susu byk dgn breast kecik @ besar Awak pun byk² kan membaca jugak, breast besar sebab ada lemak ke mcm mana tah sy pernah baca Jangan terima bulat² apa org kata, apa² tanya misi awak

Tak awak. Mitos. Size breast tak menentukan apa apa. Sis do some reading yer dekat facebook atau mana mana platform ttg breastfeeding.