Anak menangis tengah malam mcm kena cubit

Okay so hi i nm tnye pndapat ibu ii kt sini, please help me , hrini suami i bwak ank i mkn kt kedai dgn kawan ii die,kwan die tu ada girlf n girlf tu kwan laaki i kira prmpuan tu rapat dgn laki i mse die bujang dlu pstu bercinta dgn kwan laki i pulk, kwan Husb i yg prmpuan ni ada sakit tau, die prnh kna rasuk, die ada saka nenek tua yg tman dia, so kitorg pun mkn cm biasa smpai maghrib, i suh husb i cpat ii cari surau i nk solat tp laki i n kwan dia tksolat pun, I sorg je solat, kwan prmpuan laki i ni la duk pgg ank i dari tmpat mkn smpai i siap solat,ank i ni jenis kenal org tau dia tkut skit ngn org, tpi dgn si perempuan ni die ok ,i jeles sbb prmpuan ni mcm nk rapat ii ngn ank i, siap tukarkan pampers acah ii die,, pstu die gurau ngn husb i، i bt derd je,, pstu i Biar jela dia nk main ngn ank i, balik je rumah ank i nngis bila tido,, trjaga 2 kali,i tkut ank i kna kacau, spe tau bndr ni?#bantujawab #SeriusTanya #firstmom

1 Balas

First time nangis waktu tido ke? Anak I kalau nangis waktu tido bila dia overtired or tak sihat. Hari tu you jaga nap time and wake window anak tak?

1w ago

I see. Kalau selalu maksudnya anak overtired la tu. Kena adjust sleep routine anak.