pitam

Hye mommies nak tny ad tak spe2 pernah kene mcm saya ni? Malam smlm duduk je tiba2 rasa nak pitam pstu baring pon lg kepala berpusing2.. saya skrg da 30 weeks. Pelik sbb xpenah jd mcmni.. ni tiba2 je smpai ke skrg ni rasa kepala berpusing.. kalau check up sblm ni hb alhamdulillah xpenah low.. tp cuma smlm ad mkn donat.. sbb donat ad yis ke punca pitam ni ye? Ad apa2 tips tak nk hilangkan rasa pitam ni? Helpp

6 Balas

saya pernah jadi masa 19 minggu...jadi dekat times square..pitam tetiba..mungkin penat...banyak kan berehat sis..