35 minggu rasa pening nak pitam

Hai mommies ! Nak tanya memang normal ke rasa lenguh satu badan and rasa pening yang buatkan kita rasa nak pitam ni . Dah dua tiga hari mcmni nak kelua atau buat kerja pun rasa nak pitam sgt , ad tips tk😭😭

2 Balas

Sis cuba ke klinik terdekat. Mungkin bp tinggi atau rendah atatupun hb rendah . Rasa macam nak pitam tu not normal sis.

Kalau tak mengandung pun, rasa nak pitam pun tak normal. Apatah lagi masa mengandung. Cepat jumpa dr k