Keputihan

Hye mommies💗 Nak tanya, saya since pregnant msuk trimester 2 ni ada keputihan. Ada cakap kat Dr. Dr cakap normal. Tapi mcm risau plk. Sbb kdang byk kadang sikit. Ni nak msuk 9 bulan lagi banyak. Bahaya tak ye sebenarnya?

2 Balas

kalau tak bewarna kuning or hijau / berbau / miss v tak gatal i rasa tak bahaya. dia bahaya bila macam kat atas tadi, tu dah jadi kuman

Banyakkan makan plain yogurt, kurangkan yg manis2, banyakkan minum air masak