C section

Hye mommies..just nak tanya pendapat biasanya berapa lama untuk ambik masa pemulihan selepas c-section..

5 Balas

Boleh start berdiri tegak2 jalan2 dlm 16hri mcmtu.. Czer tak la teruk sgt mcm yg kita dgr2 tu.. pengorbanan sma ja.. cuma cara melahirkan ja lain.. Kwn ckp baik lg czer.. sakit sma ja pun lpas beranak tu.. klu beranak normal msa berpantang payah nak berak lg2 klu kena sembelit... kencing berak susah.. Klu czer bgun brjalan ja susah sikit... Dua2 method ada masa nak baik..