merancang after deliver..

hye mommies, mind to share how u all merancang after melahirkan.. ?

77 Balas

Saya rancang sendiri , awal tu saya cucuk depo sekali .. saya rasa sakit tulang semuanya perut sakit .. saya dapat merasa sekali tu je .. pastu saya dah tak cucuk .. skrg rancang sendiri dgn suami ..

3y ago

Saya cakap saya tak nak cucuk depo dah .. saya nak makan ubat .. tapi saya tak makan pun ubat .. hahahah alhamdulilah suami pun bekerjasama jugak dia faham .. anak dah 1 tahun 4 bulan , rezeki anak no 2 🤭🥰