Acne menyerang !

Hye mommies, this is my 1st pregnancy. Ada tak mommies yang bila pregnant muka naik acne. Kadang stress juga bila tengok cermin tapi kena redha and enjoy my pregnancy. Ada tips tak nak kurangkan acne.

6 Balas

Saya.. mmg stress tgk cermin tapi tak nak pikir. Nasib baik musim covid boleh cover jerawat ngan pakai masks 🤭😂. Kalau tak, dah lama tenyeh ubat jerawat tapi chemical tinggi kan.. so mommies kena sabar. Nnt hilang sendiri.. hormon kita tgh tinggi tu..