Acne menyerang !

Hye mommies, this is my 1st pregnancy. Ada tak mommies yang bila pregnant muka naik acne. Kadang stress juga bila tengok cermin tapi kena redha and enjoy my pregnancy. Ada tips tak nak kurangkan acne.

6 Balas

Normal sis , sy muke punye la flawless .. time ngadung terus naik jerawat punye banyak , pakai skincare apa pun tak jalan . Tgk cermin rase nyampah 😂 bile dh bersalin jerawat tu surut n skin sy dh nk back to normal balik . Baby amek seri ibunye 😁 .. #babygirl