Acne menyerang !

Hye mommies, this is my 1st pregnancy. Ada tak mommies yang bila pregnant muka naik acne. Kadang stress juga bila tengok cermin tapi kena redha and enjoy my pregnancy. Ada tips tak nak kurangkan acne.

6 Balas

normal sis.. awl2 peknen dlu penuh jerawat batu naik..nk sentuh pn sakit..sy pkai pncuci shaklee..bile kndungan dah besar dlm 4 bln.. jerawat sume ilng.. flawless sgt kulit alhamdulillah..sis tggu jelh camne nnt..kdg smntara je sbb hormon