Ingin tahu

Hye momies sekalian , saya nk tanya . Saya nk minum susu tapi x boleh nk minum sbb muntah , bau pun tak boleh jadi saya tambahkn susu tu dengan milo dn gula sikit , baru boleh minum . Nak tanya , even campur dengan milo , adakah baby still dapat khasiat susu tu ? Tq smua

7 Balas

kalau sy xleh mnum susu, sy mnum susu coklat jenis good day. hri2 sy mnum sbb dy ad zat besi, kalsium n vitamin d . tp dr pkar ckp kena makan pil kalsium jgk sbb xckp dgn mnum susu je tp kdg2 sy makan kdg2 sy xingt nk makan.

sis Cuba cari perisa lain cth coklat,stwbry,kurma selain warna susu putih,try beli y kecik,klau okey sis teruskan..

kalau diawal kehamilan, kalsium dlm milo dah memadai utk baby.. sebaiknya milo kosong..

Beli pil kalsium

saya minum susu everyday

Ye takde masalah sis

boleh