Sesuai susu untuk ibu mengandung

Nak tanya, product minum susu untuk saya pregnant 2 bulan.. Saya x sesuai minum milo, susu tepung dn air kosong sebab mual muntah.. #firstmom #ingintahu Saya x pengalaman haha

3 Balas

Apa2 susu pon bole jer sis, try n error.. Awk bole juga mnum susu yg perisa coklat atau strawberi, if awk xbole mnum yg original.. Susu tepung bole sis, annum, fernleaf full cream, everyday dan lain2..klau susu kotak dutch lady, goodday, pastu HL dan lain2 jenama.. Kena try n error yg mne kena ngn selera.. Asalkn calsium... Klau awl pregnant jgn amal mnum soya.. Nk mnum bole jgn kerap.. 😊😊

saya minum susu fullcream milk dalam kotak tu je. kalau rasa susu lembu pun tak jalan boleh je minum susu soya ke

Kalau semua susu tak boleh masuk, minta doctor pil kalsium.