Buku Pink

Hye momies.. Jus nak tanya. Kandungan sya 17 mggu. N while this tme flow up dgn hos gleangles as im working there. And xbuka pon buku pink. I plan to deliver here. But. My mum insisted suruh buka buku pink. Should i buka je? Sbb i pjj wif my husbnd. So agak susah nk check up dgn kkm

2 Balas

Kalo x bukk bku pink nt camne nak buat surat beranak anak?

5y ago

If mommy plan nk bersalin di gleneagles, ward akan sediakan dokumen utk kita buat surat beranak.. Tak ada masalah jika xde buku pink..