Bila buka buku pink

Hi semua. Boleh share tak apa beza buka buku pink dekat kk dengan private? I plan nk buka dekat private sbb senang and dekat dgn rumah. 5 minit je dari rumah. And i pun selalu outstation so untuk set appointment dekat kk sangat susah. Kalau private i boleh pergi weekends atau lepas balik kerja. Lagi satu, Kalau buka buku pink dekat private, boleh ke guna buku pink tu pergi check dekat kk? #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

boleh je sis...klo berank kt gov pki buku pnk swasta pun blh