Anak yg pertama♥

hye mmy² cantek , nak tanya ni sya bru discharge hospital dlm selasa ni tadi dh sminggu dkat situ sbabnya first tu dr ckap low hb then bila dh tambah drah 2 pack tetiba dr ckap nadi and jantung sya laju , siap pasang holter lagi dlam masa 24 jam , ada ke mmy² yg prnah kena mcm ni? sya nak tnya ni normal ke or mmang lepas tambah drah jantung and nadi tu akan laju? arr one more thing, ada ke cara pnyelesaian ??

1 Balas

hai mummy....sy time preggy my princess pun macam tu juga...lepas tambah dr jantung sy laju sesgt...tapi after 2 days back to normal...take care mummy