Luahan hati

Hye korang...nak meluah sikit kat sini😌😌saya skrang pregy 32weeks..dan dh xdiam serumah dgn suami..saya dh tekad nak berpisah dgn suami sebab x tahan dengan perangai dia yg suka tuduh menuduh tanpa bukti..dari arwah anak sulong masih ada sampai dah pergi menghadap illahi..dan sekrang wsap saya kena block..org nya pulak entah hilang kemana tanpa kabar berita...nafkah ank² lansung x bagi..tp saya tetap kuat demi ank²..dan mula buat bisnes online untuk saving masa beranak nanti..doakan saya terus kuat ya sis²..dan semoga urusan kita semua Allah permudahkan...Aaminnn...

2 Balas

Semoga dipermudahkan urusan awk..smoga dilimpahkn rezeki utk membesarkan ank2..aamiin🤲