kuat demi baby and suami

assalamualaikum mommys..saya minta semua doakan supaya saya sentiasa kuat demi anak yang bakal lahir dan suami..suami saya baru je dimasukkan ke penjara selama 10tahun kerana difitnah walaupun dgn bukti yang kukuh..semoga baby saya sihat sahaja..

36 Balas

same mcm suami kakak sepupu sy . msok pnjara krn kecuaian dy tpi bkn sala dy cume dy xtau akn blaku hal mcm tu . sala kwn dy tpi dy yg kne msok lokap . kakak sepupu pon ngndg mse tu . trpkse naik trun mahkamah bnyk kali sbb menyata kn dy mmg xbrsalah dlm hal tu la msala ny pula . lg kata xsala lg la d tmbh kn hukuman . bkn ny d ringn kn beban . akk sepupu brsalin pon tnpe suami dy mse tu . last cite da pnt sgt dy kata je trus yg dy brsala . hukumn d ringn kn . bole d ikat jamin . Alhamdulillah da kelua dh . skrg ank dh 2 . ank ke dua bru 2bln lebih . saba ye sis mmg dugaan . mungkin kebahagiaan akn dtg slepas ni tok sis n keluarga sis. mudh mudhn 😊

Allah.. Semoga Allah pelihara puan dan kandungan.. Apa pun yang jadi tetap positif ye puan.. Tak semudah dengan kata2.. Tapi mudah2 an dengan kata2 semangat dan doa orang sekeliling sebagai pemberi semangat pada puan.. Jangan berhenti mohon segala kebaikan dari Allah.. DIA saja yang Tahu segala NYA..

Ya Allah Ya Rahman...Engkau kuatkanlah semangat Ibu ini utk terus menghadapi dugaan yang Engkau beri...semoga Sis kuat dan tabah...banyak berdamping dgn saudara terdekat...jangan biarkan perasaan menghantui diri. Banyakan berzikir dlm hati.."Lailahailla Anta Subhanaka inni kuntu minazholimin"

Waalaikumusalam be strong puan. Semoga keajaiban berlaku, doa byk2 agar Allah permudahkan urusan puan dan suami mana taw Suami puan dibebaskan sblm baby lahir. Doa ibu mengandung ni inshaaAllah Allah dengar. Keep on duas never give up. Allah uji puan tnda Allah sayang

Allah mguji hambaNya sesuai dgn kemampuan.. Sis kuat.. InshaAllah sis mpu mghadapi sgala takdir Allah ini.. Walau cannot brain bby tu lg 10thun bru kenal ayh dy,but this is a life.. Selagi masih bnyawa.. Slagi tu kita diduga dgn pelbaga ujian.. Smoga sis tabah..

Ya allah..sy sedih allah turunkan ujian utk sy..ad lg hamba allah yg allah bg ujian hebat..Moga allah permudahkan urusan puan dn anak dalam kandungan...moga allah pelihara dn makbulkan doa suami puan..doa org teraniaya allah akan makbulkan..doa kn utk sy jgak ye

Waalikummusalam,,semoga adik bersabar jgn stres lbh2 lagi mngandung ni kene bnyak senyum jgn fikir ape2 doa jew ye adik setiap yg berlaku ade hikmah dn ade kemudahan..doa kte masa mngndungi mujarab so kuat💪💪 moga allah permudahkan urusan adik.

Waalaikummussalam dear.. Allahu, setiap kesulitan pasti akan hadir kemudahan. Sentiasa bersangka baik dgn Allah. Saya doakn moga Allah sentiasa merahmati dn mempermudahkan urusan ibu dn bby. Allahummaammin.

Waalaikumsalam puan, besar ujian yg puan hadapi, semoga dipermudahkan segala urusan, semoga puan sabar dan tabah dgn ujian dr Allah Aamiin.. jaga diri dan kandungan ye..

Teruskan berdoa puan..semoga anak dalam kandungan tu membawa keajaiban buat puan dan suami sekeluarga..semoga Allah mempermudahkan urusan puan sekeluarga..