Pregnant LDR

saya 9weeks pregnant now, baby first. LDR pulak dgn suami atas faktor kerja. Moga Allah permudahkan urusan saya dah kuatkan hati ini. Moga baby pun kuat. Doakan saya ya 🙆🏻‍♀️

1 Balas

Saya LDR masa pregnant tapi weekend suami ada. Ya kena kuat. Moga dipermudah urusan. Sebaiknya masa hamil ada orang teman jangan tinggal bersendirian. Kadang kita tak alert bab lantai licin, angkat barang terlalu berat. Bahaya semua tu.