Morning sickness

Hye.. Kandungan sy da nk masuk 4 bulan.. Tp mabuk sy x ilang2 lg.. Knape ea?? Rasa mcm nk nangis pon ade ??

58 Balas

huhu sis.. sy ade 2 x pengalaman hyperemesis gravidarum.. alahan n muntah yg teruk.. smp nk masuk 5 bln sis.. bertabah ya sis.. bykkan minum air..bila loya2 tu cri biskut2 tawar kemam2 dlm mulut.. sy mkn biskut 4 segi tu.. bila mengunyah tu mcm lega.. lps ngunyah tu loya la balik.. harap sis bersabar ye..