34 weeks

hye.. im new mummy here.. 34weeks now and still counting. takuttttt.. ni 1st baby. ada any advice? ?

59 Balas

Ready brg2 hospital, bykkn berdoa, zikir jgn tinggal, solat sunat taubat at least kena buat, mentally kena prepair especially kalau kena contraction yg terlalu sakit yg jd berjam2, kena cukup rehat n tenaga, bykkn berjalan dan belajar cara nk meneran n curi nafas... In sya Allah semoga awak dipermudahkn urusan bersalin..