34 weeks

hye.. im new mummy here.. 34weeks now and still counting. takuttttt.. ni 1st baby. ada any advice? ?

59 Balas

Just enjoy the moment.. nanti baby da keluar rindu dia dlm perut! My experience masa contraction is bila rasa sakit baca doa yunus.. mmg berkesan.. rasa sakit tu mmg sakit tp xde sampai jerit2 meroyan.. try la nanti

5y ago

thank you sis.. xsabau ni. tp seram jugak. skrg pun suka sgt bila dia kicking. mcm xsabau nk jmp 😅