Hye im 13 weeks pregnant.

Hye im 13 weeks pregnant. I try to puasa full day yesterday but after berbuka i vomit out back. Is it save for me for puasa. Today i feel really weak.

18 Balas

sy tak berani puasa, sebab yakin tak larat. walaupun tak puasa, sy just minum air kosong saja dan tak makan apa2. kononnya nak ikut juga berbuka bersama suami. itu pun dah tak larat . perut berangin dan buat sy muntah. memang kena makan juga 😅

1y ago

yer sya pun bru 13 week 2 hri llu try puasa sampai pkul 9 jer perut trus msuk angin muntah teruk...