MINUM AIR GULA

Hye ibu² nak tanya, tadi dapat call dari KK suruh minum air gula esok, dia mcm rushing jugak kena minum ni, bukan sepatutnya seminggu ke Kk akan bagi tahu utk minum air gula? Sebab misi tu cakap dalam buku pink ruangan MGTT ke tak silap, dia tulis ASAP. Ada risiko pape ke? Sbb sebelum ni pernah miscarriage, skrg kandungan 10w 2d, dan misi tak cakap pun suruh puasa ke ape🫠 kita ni first time pregnant, jadi mcm blur dan risau 😅

1 Balas

mgtt puasa dri pkul 10mlm sampai lps amek 2nd darah. boleh minum air masak je. tapi jgn byk sgt. lps mnum air gula jgn muntah. nnti kena repeat balik.

2y ago

Ohhh yeke , terima kasih info nya 🥰